Nieuws

Wijnverkoop

5 November 2023

In samenwerking met Wijnhuis Blerick gaat Team Maasbree dit jaar wijn verkopen. De opbrengst van deze actie is via onze deelname aan Alpe d'HuZes wederom voor het goede doel. Op 26 november 2023 zijn we aanwezig op de Sinterkörsmert in Maasbree waar we een drietal door Noud Nijssen van Wijnhuis Blerick aanbevolen wijnen te koop aanbieden. Daarnaast kunt u deze wijnen ook online bestellen door hier te klikken. Nadat er een bestelling is geplaatst zullen we contact opnemen over de levering van de producten.

QUINTA DA ALORNA "Noud Nijssen BLEND" VINHO TINTO 2021 (beperkt leverbaar)

Eind Maart van dit jaar mocht Noud Nijssen van Wijnhuis Blerick naar Portugal om bij het wijnhuis Quinta da Alorna zijn eigen wijn te blenden.

Deze “Special Blend” werd gemaakt van 45% Touriga Nacional, 25% Syrah, 15% Castelão, 10% Cabernet Sauvignon (op eikenhout) en 5% Tinto Roriz druiven. Bekende druivensoorten geblend met minder bekende druivensoorten uit Portugal, om zo toch een authentieke Portugese wijn te kunnen produceren.

In de mond merk je de goede kwaliteit vruchten, waardoor het een volle, ronde wijn is, met zachte tannines. Het aroma is levendig, jong en met een lichte toets van hout. De wijn werd gebotteld op 13% alcohol en past uitstekend bij allerlei (rood) vleesgerechten, gegrilde gerechten en pasta’s. Ook heerlijk bij lam, varken en gerookt en gegrild (barbecue) vlees.

De “Special Blend” is voorzien van een chique etiket met als subtekst ‘Blended by Noud Nijssen on March 27th at Alorna and bottled for Wijnhuis Blerick’.

La Chica de Los Pedales Verdejo-Sauvignon
Land Spanje, gebied La Mancha.

Deze witte wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc en Verdejo. De frisse en levendige Rueda blend maar dan gewoon uit La Mancha! In de smaak sappige tonen van citrusvruchten en groene appel.
Heerlijke frisse wijn om ‘zo’ te drinken, maar kan ook zeker bij lichte salades en visgerechten.

La Chica de los Pedales Tempranillo
Land Spanje, gebied La Mancha.

La Chica de Los Pedales Tempranillo, oftewel het meisje op de fiets is lekker uitbundig! Gemaakt van de Tempranillo druif, makkelijk drinkbaar en erg fijn bij vlees/wildgerechten maar zeker ook gewoon bij de borrel. Een wijn voor elk moment zelfs na een fietstochtje.

Bestelformulier

Wijnverkoop